0
Winkelwagen
€ 0,00
Hoe kunt u een artikel retourneren?

Het is altijd mogelijk dat het door u aangeschafte product niet past of niet bevalt.
U kunt het product dan retourneren.

Wij verzoeken u vriendelijk daarvoor de volgende stappen te hanteren:

1 – Meld uw retourzending via info@kadokamer.nl aan. Vermeld in de mail het bestelnummer, het product dat u retour zendt en uw wens van afhandeling (wilt u het product omruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of alleen retourneren).
2 – Zend het product, inclusief (kopie)factuur, naar KadoKamer.nl, Hildebrandhove 114, 2726 AZ ZOETERMEER. De verzendkosten voor een retourzending dient u zelf te voldoen. Niet (voldoende) gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Na ontvangst van uw retourzending krijgt u een e-mail om de ontvangst te bevestigen en zal er een nieuw product verzonden worden dan wel uw gehele aankoopbedrag teruggestort worden.

Voor retourneren gelden de volgende voorwaarden:
- Aanmelding per info@kadokamer.nl binnen veertien dagen na ontvangst van de bestelling.
- De artikelen dienen binnen veertien werkdagen na aanmelding op het bezorgadres teruggezonden worden.
- Het te retourneren artikel moet indien redelijkerwijs mogelijk nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet teruggenomen indien het artikel gedragen en/of gewassen is, u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen, u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

Helaas kan eetbaar traktatiemateriaal, dat wil zeggen prints op ouwel en/of frosting, niet retour genomen worden. Het betreft etenswaren die om hygiënische redenen niet teruggenomen kunnen worden.
Ook items die op uw verzoek gepersonaliseerd zijn, worden niet retour genomen.

In de algemene voorwaarden zijn onderstaande punten van belang bij retournering:

Artikel 6 - Herroepingsrecht bij levering van producten
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping
1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht
1. Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indiende ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a) die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b) die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d) die eetbaar zijn.

Over ons

KadoKamer.nl
Hildebrandhove 114                  
2726 AZ  Zoetermeer              
079 - 888 75 01                       
info@kadokamer.nl

KvK 27342979
IBAN: NL96INGB0004366784
t.n.v. Verkaik Internet Sales

© 2010-2022 Kadokamer.nl - Onderdeel van Verkaik Internet Sales

Waarom KadoKamer.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies