0
Winkelwagen
€ 0,00

Alle prints op ouwel- en frosting sheets worden uitgevoerd met een speciale ´foodprinter´ die enkel en alleen wordt gebruikt voor het afdrukken met eetbare inkt. De ouwel- en frostingsheets zijn glutenvrij.

Ouwel sheet
Ouwel is eetbaar papier, vooral bekend van het gebruik onder kokosmakronen en vroeger onder brood. Ouwel wordt gemaakt van aardappelzetmeel, plantaardige olie en water. De smaak van ouwel is neutraal en droog. Het neemt de smaak aan van het gebak waarop het toegepast wordt.

Toepassing ouwel
Cake toppers geprint op ouwel knipt u het beste met een droge schaar. De afbeeldingen kunnen op een cakeje geplakt worden met een kleine hoeveelheid glazuur of bijvoorbeeld chocoladepasta. De taart disc van ouwel komt het beste tot zijn recht op een droge, gladde ondergrond. Een taartdisc van ouwel is minder geschikt voor plaatsing op slagroom of glazuur, omdat het vocht opneemt. De print blijft het mooist wanneer de ouwel disc maximaal een uur voor consumptie op de taart wordt gelegd. Om de taart disc op marsepein of fondant te plakken, kunt u piping gel, eiwit of een hele kleine hoeveelheid water gebruiken. Wij maken gebruik van dubbeldikke ouwel, waardoor de kleuren van de afbeelding ook mooi blijven op een gekleurde ondergrond.

Bewaren ouwel
De ouwel sheets worden pas geprint als ze besteld zijn en zijn dan nog circa 6 maanden houdbaar. U kunt ouwel het beste op een droge, koele plaats bewaren (niet in de koelkast).

Ingrediënten ouwel sheet
Aardappelzetmeel, plantaardige olie (palmolie) en water.

Frosting sheet
Een frosting sheet bestaat uit een plastic schutvel met een heel dun laagje fondant. De fondant wordt gemaakt van zetmeel, suiker en vanille. De smaak van een frosting sheet is licht gezoete vanille.

Toepassing frosting sheet
Het schutvel dient om het doorvoeren in de printer te vergemakkelijken en ter bescherming tegen breuk. Om het verwijderen van het schutvel te vergemakkelijken, kunt u de frosting sheet maximaal 1 minuutje in de vriezer leggen. Cake toppers en taart discs knipt u het beste met een droge schaar. Frosting kan worden toegepast op slagroom, kwark en crème, het mooiste resultaat krijgt u wanneer u wat fijne poedersuiker strooit voor het opleggen van de print (de print blijft het mooist wanneer de disc maximaal een uur voor consumptie op de taart wordt gelegd). Voor bevestiging op marsepein maakt u de marsepein licht vochtig. Water (condens) op de print kan ervoor zorgen dat de kleuren van de print uitlopen. U kunt de taart met frosting het beste bewaren in een taartdoos van karton (liefst zonder kijkvenster).

Bewaren frosting sheet
De frosting sheets worden pas geprint als ze besteld zijn en zijn dan nog circa 3 maanden houdbaar. U kunt frosting het beste op een droge, koele plaats bewaren (niet in de koelkast) in de meegeleverde gripzak.

Ingrediënten frosting sheet
Zetmeel (E1422, E1412), maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E460), dextrose, emulgratoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202, E330), zoetstof (sucralose).
 

Over ons

KadoKamer.nl
Hildebrandhove 114                  
2726 AZ  Zoetermeer              
079 - 888 75 01                       
info@kadokamer.nl

KvK 27342979
IBAN: NL96INGB0004366784
t.n.v. Verkaik Internet Sales

© 2010-2022 Kadokamer.nl - Onderdeel van Verkaik Internet Sales

Waarom KadoKamer.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies